giveaway time...

ajde posto nisam dugo, a i blizi se prvi dan ljeta ... odnosno vec je pred vratima :P ...moze jedan giveaway :) sve sto morate napraviti je pratit me ovdje na blogu i na mojoj facebook str. naldor jewellery te ostaviti komentar u ovom postu :) od kuda cu vas svrstat u izbor za pobjednika koji ce biti proglasen za tocno tjedan dana ...znaci u srijedu 27.06.2012. ... ono za sto se prijavljujete je komad mog nakita ... e sad ne bi bilo zgoreg da u komentaru ostavite i ono sto preferirate ....znaci boju, materijal ... i sto od nakita ... ne budite sramezljive ... dajte si oduska...pa eto zelim svima puno srece :))) krenimo... ( slika je posudjena s neta ) izvor

Primjedbe

  1. Jeee, obožavam nakit , a kod tebe, vidim, ima puno lipih stvari!!!! Budući ne koristim Facebook, ipak se prijavljujem u tvoj giveaway, pa možda upadnem u bubanj!
    Posebno su mi zapeli za oko privjesci u kombinaciji sa posrebrenom žicom i kamenom!!!Boja? Sve osim žute i ljubičaste . Crno ili bijelo ili tirkizno ili narančasto ....Može!!!
    Linkam tvoj giveaway i sretno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Evo sam te lajkala upravo :) I sviđa mi se sav tvoj nakit, ali najviše privjesci za ogrlice napravljeni od žice i nekog kamena... boje su mi sve drage, možda crvena najviše :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Evo i mene s prijavom :)) Presretna bi bila s prstenom ... žica ... kamen ... ljubičasto ... aaaaaaaaaaaa, i ništa mi drugo ne bi bilo potrebno.
    Veliki pozdrav i sretno svima :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Sviđa mi se način na koji si zamotala poklone. Bit ću sretna sa svim što osvojim:) :) :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Pridružujem se i ja (u bubanj):). Nakit ti je predivan; jedino što ne mogu nositi su naušnice; sve ostalo za mene igra.
    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  6. hoću i jaaa :)) naušnice ili narukvicu...nešto ljetno sad...šareno :)

    OdgovoriIzbriši
  7. upravo sam ti lajkala na fejsu stranicu i ostala PAF koliko mi je lijep tvoj nakit :) ne mogu izdvojiti nikakvu boju niti materijal, sve mi paše :) osim naušnica, njih ne nosim

    OdgovoriIzbriši
  8. Kad bi morala odabrati najljepši primjerak tvog nakita to bi bilo zaista teško, ima prekrasnih primjeraka. Željela bi da mogu dobiti neki prsten ili privjesak, ogrlicu od poludragog kamena. Najdraže poludrago kamenje mi je gorski, ružičnjak, ametist, ahat. Svaki je lijep na svoj način tako da ću biti presretna i sa nekim drugim kristalom. :)

    Nagradna igra je super. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Obožavam najviše naušnice, a sad bi mi i nekakve naušnice dobro došle za vjenčanje, nekakve sa kristalićima, da se cakle, a ne pretjerano.
    Lijepo je to što si darežljiva. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Super giveaway :) Ja obožavam naušnice, velike, bogate.. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. nausnice su predivne, sve do jednih!!

    fb: ginger tea

    OdgovoriIzbriši
  12. Super giveawy pa ću se i ja pridružiti, ja sam za ajmo reći crvenu narukvicu!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi