...evo nesto novo

da ne mislite da ne radim nista ...evo barem jedna narukvica nastala unazad nekih mjesec dana...

imam masu stvari koja ceka da ih privedem kraju ...ali posto uskoro imam godisnji ...mislim da ce tek tada doci na red ...jer svaki slobodan trenutak sam u igri s malom pa onda ni ne stignem...a posto je mali aktivac....pocela je i kasnije ici na spavanac pa niti navecer ne stignem jer sam ili umorna ili citam neku knjigicu ...tako da radionica stoji netaknuta :) ...ili ja samo trazim neku ispriku ... za ne rad :P

...salim se... :))

uskoro se bacam i na restauraciju mojih dragih ormara i inih stvarcica ,... samo da pohvatam malo sve koncice koji su mi se razletili na sve strane... :)

ako ste citali moj stari blog ...onda ste upoznati sa situacijom....renoviranja kuce ...koja se oduzila na poduzi period ...pa tako jos nisam u svome... ali postoji mogucnost da se ove godine moji snovi ipak pretvore u stvarnost :)

a posto sam ja uvijek prije za recikliranje i obnovu starih stvari ...prije nego za kupnju novih....ceka me jako puno posla ...koji se mogao obaviti vec odavno...al eto ... kako kazu daleko od ociju ...daleko od srca... ( mada se inace te ne drzim) ...pa su tako i moji ormari ... posto mi nisu tu negdje u blizini nisu nikako ni stizali na red ...ali hoce....i to jako brzo...

Primjedbe

  1. Ma znam draga kako ti je...djeca te okupiraju i nestigneš ništa tj. stigneš al počinješ 100 puta...bar je meni tako. A za kuću se nemoj sekirati...ne vrijedi...bitno da ste sretni i zdravi a kad god bude gotova, dobro je...Pusa :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. je :) bas to 100 puta iznova se vracas na pocetak :) ...a kuca ...ma nije da se nesto prevec sekiram ...ali mi vec malo prevec ... :)
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  3. ok,ova mi je strava,strava,strava!!!!!
    ne vidim točno kako se kopča i koliko je velika...cijena???javi mi na mail
    bi.bop2011@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi