jos malo pa gotovo ...

... cim se vrijeme proljepsalo odmah sam puna elana, i krenila sam napokon dotjerat moje stare ormare, ormarice, skrinje...i ostale ljepote koje sam uspjela skupit u ove dve-tri godine ...bilo je jako prljavo, smrdljivo, prasnjavo ali kad napokon budu gotovi , zaboravit cu tu losu stranu restauriranja ...za sada su neki komadi tek posmirglani, neki lakirani , aneki su sad u fazi bojanja ... pa evo slikice ova dva ljepotana
prvo smo ih ( mm i ja ) posmirglali, i dobro oprali, pustili da se posuse, drugi dan premazali sredstvom protiv gljivica, bubica i inih zivina, pa smo dan poslije krenuli sa lakiranjem, bojanjem ,... i jos preostaje jedan sloj laka ( skrinja) i jedan sloj boje( komoda) ...i to je to... i btw. jos nesto ... odlucila sam si male tepihe napraviti sama, od starie odjece ... ovo je tek pocetak ... :)

Primjedbe

  1. škrinja je pravo savršenstvo! Di si li je samo nabavila??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je savrsena je! kod kolege od mm ,...bila je na tavanu kuce koju su kupili :)

      Izbriši
  2. i meni je prvo u oci upala skrinja. jako mi se svidja. preuredila sam jednu skrinju koja se koristila za oruzje, a sad je u njoj ves koji ceka peglanje. jedva cekam da vidim preobrazaj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) te za oruzje su super, ali nikako da se dokopam takve :(

      Izbriši
  3. Ovakvu sličnu škrinju mi imamo na tavanu, samo je puno veća i toliko je teška da se ne da odići... Nemam pojma što su bivši vlasnici kuće u njoj čuvali, možda brašno, žito... tko bi znao! Ali mi je baš žao da je ne možemo skinuti odozgo i pretvoriti u nešto novo! :) A tepiščić je odličan! Mogla bi nabaciti i neki tutorijal na tu temu, šta kažeš? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam i takvu veliku ali mislim da ne bi prezivila transport( tocnije imaju ju moji roditelji) sto se tice tepiha ...to sam neki dan svrljala po netu i nabasala na isti ... postavim tutorijal dok poslikam sve :) ( dobra ideja)

      Izbriši
  4. Uuuu,mogu samo zavidjeti...joj kako će tek izgledati kad budu skockani!

    OdgovoriIzbriši
  5. i ja ganjam škrinju...ne jednu ,više njih ;)
    našla jednu pletenu na sajmu u ne baš najboljem stanju i nisam je uzela i sad mi je naravno žao :(
    pokaži nam ovo svoju ljepoticu kad je dovršiš i smjestiš.
    a tepiščić & posudica su mi mmmmmmmmmm
    obožavam krpare

    OdgovoriIzbriši
  6. heheh tak to ide ...i sama sam puno puta pozalila zbog necega sto mi se na prvu dopalo a nisam odmah uzela ..evo stavim slikice u novi post ...ali jos nije sve smjesteno ...samo je postavljeno da vidimo kako ce sta na kojem mjestu izgledat ... jer tek selimo :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi